Loading…

Vörösboros masszázs

A vörösbor szőlőtartalma révén kivételesen gazdag forrása a természetes antioxidánsoknak, amelyek hatékony szerepet töltenek be a bőr öregedésének késleltetésében, a rugalmasság megőrzésében. Regenerálják, hidratálják és fiatalítják a bőrt, különleges természetes összetevői révén pedig anticellulit hatással is rendelkeznek.

30 perc - 3500 Ft

60 perc - 6000 Ft

Ahogy a belőle készült bor, úgy természetesen a szőlő is rengeteg hasznos hatóanyagot tartalmaz, minden részébe bőven jut belőle. Héja rendkívül jó méregtelenítő, s nagy mennyiségben tartalmaz antioxidáns anyagokat. Húsa gyulladáscsökkentő hatású, emellett pedig javítja a bőr légzését is. Magja szintén kiemelkedő antioxidáns forrás, sejtmegújító, feszesítő hatásának köszönhetően pedig késlelteti a bőr öregedését. Emiatt ajánlom mindenkinek vörösboros masszázst.
A kezelés két részből áll. Először a vörösbort magát masszírozom bele lágyan a kezelt testfelületbe, majd a maradék vörösbort összekeverem a vendég által kiválasztott masszázsolajjal, s ezzel masszírozom meg a kedves vendéget, s ezáltal lehet a masszázs pluszban serkentőleg vagy nyugtatólag ható kezelés a szervezetünkre.