Loading…

Só-masszázs

A masszázs egy 60 perces teljes testmasszázs,mely  illóolajokkal kevert sóval történik. Nemcsak a felső, elhalt hámsejtek távolítódnak el, de a mélyebb hámszövetek is méregtelenítődnek vele, miközben a só magas nyomelem és ásványi anyag tartalma is felszívódik.

60 perc - 4500 Ft

Élénkíti a vérkeringést, javítja a sejtanyagcserét és a faggyúműködést. Erősödik az immunrendszer, szépül, hidratálódik a bőr, mi közben ön  kellemesen ellazul.
A só támogatja a szervezet öngyógyító erejét, ezért mindennemű betegségre pozitív hatással van. Védi a sejteket, segít a koncentrációs zavar megszüntetésében. A só, mint egy semleges erő kiegyenlítően hat mind a magas-, mind az alacsony vérnyomásra. Fontos az izomzat és az erőnlét fenntartásához, megszünteti az izomgörcsöket. Erősíti az immunrendszert, így segít az allergiás megbetegedéseknél. A Himalája só felhasználása a masszázs-szolgáltatások között egyre elterjedtebb. A masszázst a has és a mellkas kivételével, teljes testen végezzük a só és az olaj keverékével. A frissítő, lazító masszázs elemeit alkalmazzuk, tehát nem az erőteljes mozdulatokat. 
Ezzel a kezeléssel nemcsak a felső, elhalt hámsejteket távolítjuk el, hanem a mélyebb hámszöveteket is méregtelenítjük vele, miközben a só magas nyomelem- és ásványi anyag tartalma is felszívódik.  A masszázs mozdulatok segítik a felszívódást, a sós olajokkal együtt élénkíti a vérkeringést, javítja a sejt anyagcseréjét és a faggyúműködést. A masszázs után csak két óra elteltével ajánlott fürödni vagy zuhanyozni, időt hagyva a hatóanyagok teljes felszívódásának.