Loading…

Bambusz-masszázs

Ez az egzotikus kezelés speciális eszközzel, különböző méretű bambusz rudakkal történik A lassú mozdulatokat néhol erőteljesebb nyomással kombinálva, a mélyebben elhelyezkedő szövetekre is hatással lehetünk, így biztosított a teljes izomzat ellazulása. A mechanikai hatás és a meleg illóolajok jótékony hatása mellett azonban a bambusz egy különleges tulajdonsággal is bír.

30 perc - 3000 Ft

60 perc - 5500 Ft

A masszázs szempontjából érdekes, hogy a bambusz szerkezete egy speciális külső sejt falborítású anyagot tartalmaz. Ez az anyag a kovasav (szilicium-dioxid), ami egyfajta kvarcbevonatot képez a bambusz felületén, amely fizikai nyomás, vagy hő változás hatására elektromos energiát generál, ami egy meleg, szinte bizsergető érzést idéz elő a bőrben. Ez a kettős hatás és a jótékony masszázsolaj egyszerre érvényesül a masszázs során, ami egy egyedülálló élményt ad mindenkinek.

 

A BAMBUSZ masszázs előnyei:

– Intenzíven lazítja az izmokat

– Csillapítja a mozgásszervi fájdalmakat

– Szabadabbá válik a mozgás – az ízületek mozgásterjedelme nő

– Méregteleníti a szöveteket

– Leveszi a terhelést a masszőr kezéről és ujjairól

– A bambusz kovasavat tartalmaz, amely elősegíti a kalcium, magnézium és kálium felszívódását – NINCS MÁSIK MASSZÁZSESZKÖZ, amely ezt helyettesíthetné.

– Beindítja a nyirokkeringést

– A keringés javításának eredményeként javul a bőr tónusa. A megereszkedett részek feszesebbé válnak, a ráncok csökkenek.

– A bambuszban található antioxidánsok csillapítják az irritációt, így segítség lehet a pikkelysömörben, ekcémában szenvedőknek nyugalmi fázisban megelőzésként.

– Segít szorongás és alvásproblémák esetén.

– Lazít, feltölt energiával